sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Ioan Bogățan, posibil candidat din partea ALDE la Primăria Vințu de Jos

Ioan Bogățan, posibil candidat din partea ALDE la Primăria Vințu de Jos

Publicat în 19.03.2016 la ora 18:42

ioan-bogatan-2016Fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia Ioan Bogățan, unul dintre apropiații primarului Mircea Hava, ar fi candidatul ALDE la Primăria Vințu de Jos, potrivit unor surse politice. Acesta ar fi semnat, astăzi, adeziunea la partidul condus de Tăriceanu și Constantin.

Ioan Bogățan, care actualmente este consilier local al municipiului Alba Iulia, a declarat, recent, pentru ziarul ”Unirea”, că va candida la Primăria Vințu de Jos, fără doar și poate, contrar zvonurilor lansate de ”anumite persoane”. Bogățan a spus, apoi, că va candida ”în orice condiții, independent sau afiliat unui partid politic”, care este dispus să-i susțină ”ideile și viziunea”, ceea ce dă un plus de crezare surselor noastre.

Mai mult, Ioan Bogățan, care e originar din Vințu de Jos, a fost văzut în ultimele zile, nu de puține ori, în compania copreședintelui ALDE Ioan Lazăr.

Fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia și-a anunțat nemulțumirea vizavi de PNL pentru că deși ”a câștigat toate sondajele de opinie”, candidat la Vințu de Jos a fost nominalizată o altă persoană.

 

Facebook 

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.