sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Investiţii în calitate şi siguranţa în trafic oferite de Goodyear şi Euro Star Group, la Alba Iulia şi Sebeş

Investiţii în calitate şi siguranţa în trafic oferite de Goodyear şi Euro Star Group, la Alba Iulia şi Sebeş

Publicat în 13.08.2013 la ora 10:00

goodyear si euro star groupLa mai puţin de un an de zile de la lansarea primului magazin-service Premio Euro Star din judeţul Alba, partenerul francizat al Goodyear Dunlop Tires România, societatea comercială Euro Star Group, ajunge şi la Sebeş.

În această localitate,  magazinul-service Premio Euro Star dispune de 4.500 mp, din care 300 mp sunt alocaţi service-ului. De asemenea, firma distribuie anvelope în sistem retail. Centrul are două spaţii de depozitare şi 4 rampe de lucru, din care două sunt destinate activităţilor de service roţi şi mecanică uşoară pentru turisme şi două pentru service-ul roţilor la camioane. Noul centrul Premio din judeţ este dotat cu aparatură performantă, necesară unui service profesionist. “Am deschis cel de-al doilea  centru în sistem de franciză Premio de la Goodyear, şi primul din oraşul Sebeş. Investiţia în cele două centre pe care le deţinem în judeţ se apropie de 1 milion de euro, sumă extrem de importantă pentru nivelul pieţei locale de aici. Prin cele două centre Premio Euro Star Group ne adresăm consumatorului obişnuit, care doreşte să fie în siguranţă în trafic, care caută confortul şi este atent cu banii pe care îi investeşte în diverse bunuri de consum”, a declarat Cristian Vlad, administratorul  Euro Star Group. Investiţia iniţială, necesară deschiderii acestui al doilea centru de service şi retail Premio, a fost de aproape 70.000 de euro – sumă care se regăseşte în aparatura şi echipamentul de ultimă generaţie, dar şi în renovarea completă a locaţiei. La Alba Iulia, Euro Star Group deţine încă un centru Premio greenfield, care dispune de un spaţiu de recepţie generos şi de facilităţi de service şi retail la standarde europene.

Investiţii în calitate şi siguranţa în trafic oferite de Goodyear şi Euro Star Group, la Alba Iulia şi Sebeş
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.