sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Întrecere între pompierii voluntari pe Stadionul Arini, din Sebeș

Întrecere între pompierii voluntari pe Stadionul Arini, din Sebeș

Publicat în 13.06.2013 la ora 11:06

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba organizează astăzi, începând cu ora 10.00, pe Stadionul Arini din municipiul Sebeş, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba.

pompieri-voluntari-intrecere-sebesConcurenţii vor avea de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 x 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

La concurs, vor participa nouă echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Zlatna, Ciugud, Stremţ, Bucium, Cîmpeni şi Şpring.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi  răsplătite cu premii ce vor consta în cupe şi diplome.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.