sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Între 5 și 12 iulie 2017, municipiul Sebeș este gazda unei Tabere Internaționale de Creație

Între 5 și 12 iulie 2017, municipiul Sebeș este gazda unei Tabere Internaționale de Creație

Publicat în 07.07.2017 la ora 9:20

În perioada 5-12 iulie 2017, Sebeșul găzduiește Tabăra Internațională de Creație. Participă 30 de copii, din 4 localități partenere: Komarom (Ungaria), Komarno (Slovacia), ambele orașe înfrățite cu Municipiul Sebeș, Kralupy (Cehia), precum și din Sebeș.

Deschiderea oficială a taberei a avut loc, joi, 6 iulie, în prezența primarului Municipiului Sebeș, Dorin Nistor și a viceprimarului Adrian Bogdan, care i-au primit pe micii artiști și pe profesorii însoțitori în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”.

Elevii vor participa la ateliere de pictură pe pânză, pictură pe sticlă, olărit. Cu siguranță, oaspeții vor descoperi Sebeșul și principalele sale obiective turistice, cultura și specificul local.

”Sperăm că una din cele mai plăcute amintiri ale vacanței de vară va fi și vizita la fabrica de înghețată. Le urăm succes și vom povesti în imagini, această frumoasă experiență interculturală pe care avem plăcerea să o găzduim, la Sebeș”, transmite Primăria Sebeș.

Organizatorii evenimentului: Primăria Municipiului Sebeș, Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Sponsor, Alpin 57 Lux.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 108 ori

Între 5 și 12 iulie 2017, municipiul Sebeș este gazda unei Tabere Internaționale de Creație
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.