sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Între 31 iulie și 10 august, la Mănăstirea Oașa are loc cea de-a V-a ediție a Taberei de pictură religioasă „Școala de iconografie – Privire în adânc”

Între 31 iulie și 10 august, la Mănăstirea Oașa are loc cea de-a V-a ediție a Taberei de pictură religioasă „Școala de iconografie – Privire în adânc”

Publicat în 06.08.2019 la ora 15:34

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează în acestă perioadă o tabară vocațională pentru tineri.

Conform informațiilor furnizate de către doamna profesoare Carmen Mihaela Jinariu, la Mănăstirea Oașa este în desfășurare tabăra de pictură religioasă intitulată „Școala de iconografie «Privire in adânc»” (31 iulie – 10 august 2019).

Sub conducerea părintelui ierom. Pantelimon Șușnea, a părintelui ierom. Teofil Bâra și a monahului Modest Moldovan, cei 10 tineri participanți aprofundează tehnica picturii iconografice.

Tabăra este la a V-a ediție, iar lucrările realizate în atelierul de la Oașa sunt prezente în expoziții și simpozioane de artă a icoanei din Viena, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad și Alba Iulia.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.