sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Între 23 și 30 septembrie 2017 Municipiul Sebeș se alătură campaniei „Săptămâna Europeană a Sportului – 2017”

Între 23 și 30 septembrie 2017 Municipiul Sebeș se alătură campaniei „Săptămâna Europeană a Sportului – 2017”

Publicat în 20.09.2017 la ora 14:51
În săptămâna 23-30 septembrie 2017  la Sebeş vor fi organizate mai multe evenimente sportive, în cadrul „Săptămânii Europene a Sportului – 2017”.
Săptămâna Europeană a Sportului (SES) este o iniţiativă a Comisiei Europene, co-finanţata prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene cu scopul de a promova participarea  tuturor, indiferent de vârstă, mediu sau condiţie socială, la activităţi sportive.

În România, ca şi anul trecut, când s-au obţinut rezultate remarcate la Bruxelles, coordonator naţional #BeActive este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în strânsă şi continuă acţiune comună cu Ministerul Tineretului şi Sportului, co-finanţator al proiectului, iar pentru  judetul Alba, promotorii  campaniei sunt  Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba.

 Așadar duminică, 24  septembrie 2017, în Sebes, Parcul Arini, începând cu ora 10.00 , se vor organiza activități sportive pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, tenis de câmp,  tenis de masă, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft,  darts, sărituri cu mingea etc. Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda premii, diplome, materiale promoționale.

Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba,  Primăria Municipiului Sebeș,  CEPECA Alba  si unitati de invatamant..

Anul trecut, la  cea  de-a  doua ediție, au participat în cele peste 15.000 de evenimente organizate în toate 34 de ţări ale Uniunii Europene 10.000.000 de persoane.  Aşa cum au toate ţările, şi România şi-a ales doi ambasadori pentru Săptămâna Europeană a Sportului 2017, Mihai Covaliu presedintele COSR si Marius Alexandru Dunca , Ministerul Tineretului si Sportului

Facebook 

Între 23 și 30 septembrie 2017 Municipiul Sebeș se alătură campaniei „Săptămâna Europeană a Sportului – 2017”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.