sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Între 22 și 24 septembrie 2017 – Oktoberfest, la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos

Între 22 și 24 septembrie 2017 – Oktoberfest, la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos

Publicat în 14.09.2017 la ora 12:55

Amatorii de distracție și bere bună, consumată alături de preparate tradiționale nemțești, sunt așteptați, între 22 și 24 septembrie 2017 să participe la Oktoberfest, pe  Domeniile Martinutzi, din Vințu de Jos.

Din Bavaria, din Renania, din Brandenburg, din toată Germania aducem tot ce au nemții mai bun pentru un OktoBEERfest nemaivăzut și nemaigustat în Alba. Pe Valea Vințului va fi ca în platz-ul neamțului: bere germană, wursti germani, brezeli germani, muzică germană și voie bună… pur românească, transmit organizatorii.

„Provocarea pe care ne-am auto propus-o anul acesta este poziționarea Domeniilor Martinutzi ca locație ideală pentru evenimente de top, care să extindă cât mai mult publicul țintă căruia ne-am adresat din start. Premium poate fi la fel de bine și popular. Iar campaniile noastre din această vară, “RelaXummer @ Martinuzzi” sau “Termoreduceri @ Martinuzzi” ne-au confirmat că direcția aleasă este una de succes.

În toamnă, continuăm seria campaniilor populare cu, probabil, cel mai popular eveniment autumnal, de pe intregul continent: OktoBEERfest @ Martinuzzi. Desigur, știm că Oktoberfest e unul singur, la Munchen. Imposibil de copiat. De aceea, împreună cu echipa noastră de marketing, doar l-am adaptat și personalizat. Iar din 22 până în 24 septembrie vom avea OktoBEERfest, la Domeniile Martinuzzi!”, a declarat managerul Camelia Todor.

Ia-ți bilet din Selgros Alba Iulia sau Leul de Aur Sebeș și asigură-te că ai rezervat un loc în față la cel mai gustos eveniment al toamnei în Alba: Oktoberfest, la Martinutzi. Un eveniment susținut de Selgros: club pentru profesioniști. Si pasionati… de bunătățuri.

Oktoberfest la Domeniile Martinutzi

Oktoberfest la Domeniile Martinutzi22-24 SeptembrieBiletele pot fi cumparate din hypermarketul SELGROS

Posted by Domeniile Mar'tinutzi on 7 Septembrie 2017

Parteneri: NTT DATA, Toskana Garten, Atlas Logistic, Cinetik Studio, Transeuro Group, Alba Turism, Apulum SA, Pepsi si Heinecken.

Acest articol a fost citit de 180 ori

Între 22 și 24 septembrie 2017 – Oktoberfest, la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.