sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din Pianu de Sus

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din Pianu de Sus

Publicat în 17.05.2018 la ora 8:09

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 04:00 la o cabană/casă în localitatea Pianu de Sus. Pompierii au fost chemaţi să intervină.

„Garda Sebeș intervine pentru stingerea unui incendiu la o cabană/casă în localitatea Pianu de Sus”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: În această dimineață, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din Pianu de Sus
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.