sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor militari din Sebeș, după ce mai mulți baloți de cânepă au luat foc la Pianu de Jos

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș, după ce mai mulți baloți de cânepă au luat foc la Pianu de Jos

Publicat în 04.12.2017 la ora 8:46

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o șiră de baloți de cânepă din localitatea Pianu de Jos, județul Alba, pompierii fiind chemați să intervină.

”Garda de Intervenție Sebeș intervine cu trei autospeciale și o ambulanță pentru stingerea unui incendiu la o șiră de baloți din Pianu de Jos”, transmite ISU Alba.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite. Ambulanța s-a deplasat în caz preventiv. Baloții aparțin unei societăți cu profil de procesare a cânepii industriale.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a intervenit în această dimineață, în loc. Pianu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șiră de baloți de cânepă aparținând unei societăți comerciale cu profil de procesare a cânepii industriale. Pompierii militari au acționat cu trei austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aproximativ 200 de baloți de cânepă procesată și două tone de semințe și pleavă. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș, după ce mai mulți baloți de cânepă au luat foc la Pianu de Jos
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.