sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor din Sebeș și Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei firme din Petrești

Intervenție a pompierilor din Sebeș și Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei firme din Petrești

Publicat în 02.08.2019 la ora 8:25

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 06.00, la acoperișul unei firme din localitatea Petrești. Au interveit pompierii militari din Sebeș din Alba Iulia.

Potrivit ISU Alba, arde acoperișul firmei S.C. Parom Impex S.R.L. din localitatea Petrești. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. La fața locului intervin pompierii din Alba Iulia cu 4 ASAS, o autoscară și o ambulanță (B2), în cooperare cu SVSU Sebeș și SPSU Pehart Petrești.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba incendiul a izbucnit la o hală de depozitare aparținând firmei S.C. Parom Impex S.R.L. La momentul izbucnirii acestuia în interior nu era prezentă nicio persoană și a fost anunțat la 112 de către paznic. Hala a ars pe o suprafață de aproape 1500 de metri pătrați. În interiorul acesteia s-ar fi aflat materiale de construcție și chimice.

UPDATE 2: Incendiul s-a manifestat la o hală de producție – acoperiri galvanice, pe o suprafață de aproximativ 2300mp. Au fost afectate bunuri în valoare estimativă de 24.000.000 lei. Au fost salvate și protejate, clădiri și bunuri în valoare estimativa de 100.000.000 lei. Cauza probabilă de incendiu – efectul termic al curentului electric de la un aparat cu defecțiuni (bobină).

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.