sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din Vințu de Jos

Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din Vințu de Jos

Publicat în 19.06.2017 la ora 11:02

Garda de intervenție Sebeș a intervenit vineri noaptea, la ora 02.47, în localitatea Vințu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui N.A.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 170 mp, izolația casei din polistiren pe o suprafață de circa 5 mp, mobilier, aparatură electrică și electrocasnică, o mașină de tuns iarba, o sobă, 5 geamuri termopan și instalația electrică. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din Vințu de Jos
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.