sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișului unei case din municipiu

Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișului unei case din municipiu

Publicat în 07.08.2017 la ora 12:24

Acoperișul unei case a luat foc, în cursul acestei dimineți, în municipiul Sebeș. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din municipiu.

Potrivit ISU Alba, în jurul orei 11.30 incendiul era localizat și se acționa cu o autospecială pentru stingere și îndepărtarea oricărui pericol.

UPDATE: Astăzi, 7 august 2017, orele 10.55, la solicitarea ISU Alba,  SVSU  a participat  cu patru servanţi şi o autospială de stins incendii  MAN 1, la stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil  situat pe strada Dorin Pavel, nr. 58 din Municipiul Sebes. Incendiul a fost localizat şi stins după aprox. 1,5 ore.

Au ars complet dependinţe gospodăresti, un garaj   precum şi obiecte şi scule electrice ce se aflau depozitate  în acele incăperi. SMURD a acordat  ajutor la 2 persoane iar o persoană de sex feminin a fost transportată la spital după ce a suferit un atac de panică.

 

Facebook 

Intervenție a pompierilor din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișului unei case din municipiu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.