sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor din Sebeș după ce mai mulți paleți și rumeguș au luat foc langa hala de producție a HS Timber Group

Intervenție a pompierilor din Sebeș după ce mai mulți paleți și rumeguș au luat foc langa hala de producție a HS Timber Group

Publicat în 12.01.2020 la ora 20:15

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de astăzi, 12 ianuarie 2019, în jurul orei 19.30, în Sebeș, langa hala de producție a HS Timber Group (fosta Holzindustrie).

Garda de Intervenție Sebes intervine pentru localizarea si lichidarea incendiului cu 2 ASAS, 1 SMURD B2, 1 APIC.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, arde rumeguș si peleți de lemn într-o hala din panouri pe aproximativ 40 mp. Pentru stingerea incendiului intervin fortele ISU Alba în cooperare cu Serviciul Privat pentru Situatii de Urgență.

UPDATE 2: ISU Alba a anunțat că incendiul a fost localizat, acesta nu se manifestă cu flacără vizibilă doar cu degajari mari de fum. Se lucrează în continuare pentru lichidare.

UPDATE 3: Incendiul este lichidat, fiind afectată de incendiu o hală pe o suprafață de aproximativ 100 mp, fără pagube semnificative, arzand doar deseuri, au declarat reprezentanții ISU Alba.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.