sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a polițiștilor din Sebeș la Ohaba, după ce primarul și mai mulți cetățeni au fost agresați de un cetățean turmentat

Intervenție a polițiștilor din Sebeș la Ohaba, după ce primarul și mai mulți cetățeni au fost agresați de un cetățean turmentat

Publicat în 17.07.2019 la ora 16:15

Astăzi, 17 iulie 2019, în jurul orei 07.55, Polițiștii Secției numărul 7 Sebeș au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat face scandal în localitatea Ohaba.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat care aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a depalsat la medicul de familie din localitate unde a făcut scandal, apoi s-a deplasat la primărie unde a făcut din nou scandal, iar când a ieșit din primărie a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare cetățenilor care se aflau acolo și care l-au imobilizat până la sosirea organelor de poliție.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a fost transportat la spital având ușoare leziunii în urma imobilizării de către cetățeni. Acesta nu a dorit să depună plângere împotriva cetățenilor.

“M-am parcat la primărie, acolo am văzut că a sărit la o doamnă, după care a sărit la noi, mi-a spart ochelarii, secretarului i-a lovit mașina cu piciorul. Mai erau două fete la ocazi, le-a agresat și pe ele. De la dispensar a sustras și un laptop, iar unui domn de 85 de ani i-a intrat în curte și l-a împins pe scări. Cu ajutorul localnicilor l-am imobilizat până a ajuns poliția”, a declarat primarul localității Ohaba, Adrian Mihălțan.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.