sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, a anunţat că este însărcinată într-o manieră emoţionantă: a lansat o piesă în care vorbeşte despre noua experienţă

Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, a anunţat că este însărcinată într-o manieră emoţionantă: a lansat o piesă în care vorbeşte despre noua experienţă

Publicat în 22.05.2018 la ora 20:17

Felicia Donose, cu numele de scenă Feli, a făcut o mărturisire muzicală neaşteptată, anunţând în versuri că va deveni mamă.

Cântăreaţa a ales să dea vestea cea mare prin intermediul unei noi melodii, „Două inimi“.. „Tu-mi eşti Soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna/ Te iubesc din alte vieţi / Cum iubesc marii poeţi“, este refrenul noului single.

„Artista alege această formă discretă şi sinceră de împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă dintotdeauna“, au precizat reprezentanţii cântăreţei.

Extrem de discretă când vine vorba de viaţa personală, Feli nu a dezvăluit cine este tatăl copilului. Feli este în prezent membră în juriul noului show de la Antena 1, „The Four“. Artist şi songwriter HaHaHa Production,

Feli este una dintre cele mai puternice voci din România, devenită celebră după participarea la „Vocea României“, de la Pro TV.

Anul acesta, Feli a participat şi la Eurovision România, unde în finală s-a clasat pe locul trei. Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu single-ul de debut „Cine te crezi?“, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate“.

Vocea sa a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce românca a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme“.

În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu două dintre single-urile sale – „Timpul“, care a rămas în top 10 radio şi TV pentru cinci luni consecutive, şi „Acasă“, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista şi-a prezentat şi albumul de debut – „Eu sunt Feli“.

La începutul anului 2018, ea a lansat alături de Smiley un duet pentru piesă „Vals“, colaborare care i-a adus artistei multe reacţii pozitive.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.