sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Începând de mâine locuitorii Sebeșului se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului

Începând de mâine locuitorii Sebeșului se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului

Publicat în 30.04.2015 la ora 14:33

lac-sebes-2015Angajații Primăriei Sebeș lucrează în aceste zile la reabilitarea pontonului din centrul insulei. Chiar dacă plouă, muncitorii vopsesc balustradele, peste podea urmează să fie amplasat un covor de iarba sintetică iar marginile lacului vor fi vopsite în alb.

Pe măsură ce timpul ne permite, vom încerca să refacem această zonă în așa fel, încât să fie un adevărat centru de recreere. Vom amplasa mai multe bănci pe marginea lacului și urmează să înfrumusețăm și parcul din zonă” – a precizat primarul Sebeșului, Adrian Alexandru Dancilă.

De menționat că primele cinci bărci au sosit, iar în perioada următoare vor fi aduse încă cinci. Cei care doresc să se plimbe cu barca o pot face zilnic, între orele 12.00 și 19.00.

Vineri, sâmbătă și duminică, în 1,2 și 3 Mai vâslitul este gratis. Orcine se poate plimba jumătate de oră fără să plătească. Minorii sub 14 ani nu au voie decât însoțiți. Vom stabili apoi în ședința de Consiliu Local prețurile pe care urmează să le practicăm. Oricum vor fi niște sume modice”, a mai precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

Facebook 

Începând de mâine locuitorii Sebeșului se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.