sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Încep pregătirile pentru o nouă ediţie a Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

Încep pregătirile pentru o nouă ediţie a Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

Publicat în 22.01.2013 la ora 13:51

Cea de-a XXXIII-a ediție a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș  se va desfășura la începutul lunii mai 2013, însă pregătirile au început deja. Aşa după cum ne-a informat prof. Constantin Şalapi, directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, au fost lansate primele invitații celor care speră să îi onoreze cu prezența și în acest an: Academia Română, Fundația Europeană Titulescu,universități de prestigiu din țară, poeți, scriitori, exegeți și traducători ai operei blagiene.

De asemenea, se lucrează deja la programul manifestărilor literare, la stabilirea regulamentelor de concurs pentru secțiunile de creație literară (poezie și eseu), artă plastică și ex-libris. Vor fi organizate sesiuni de comunicări, conferințe, expoziții, lansări de carte și spectacole. „Avem speranța că vom reuși ca prin manifestările organizate în anul 2013, să promovăm necontenit valorile românești în universalitate”, a transmis Constantin Şalapi.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.