sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Incendiu la o fabrică de mobilier lichidat de pompierii din Sebeș

Incendiu la o fabrică de mobilier lichidat de pompierii din Sebeș

Publicat în 18.06.2016 la ora 9:38

incendiu-pompieri-noaptePompierii au intervenit, în cursul serii de vineri, pentru stingerea unui incendiu la o fabrică ce produce mobilier, în municipiul Sebeș.

Garda Sebeș a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o hală ce aparține unei societăți comerciale care produce mobilier. Potrivit ISU Alba, fabrica se află pe strada Augustin Bena în municipiul Sebeș.

Potrivit ISU Alba, în urma incendiului, nu au fost înregistrate victime. Au ars circa 60 de metri păstrați din hala de mobilier, pompierii intervenind cu trei autospeciale, două de la Garda Sebeș și una din Alba Iulia. La fața locului a ajuns și o Ambulanță SMURD.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit în data de 17.06.2016, la ora 22.26, pe str. Augustin Bena din municipiul Sebeș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hala de producție a unei societăți comerciale cu profil de confecționare a mobilierului de baie. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș. Ca urmare a acestui incendiu, au ars două cabine de vospit, produse finite din pal și MDF, instalații electrice și de ventilare din zona cabinelor de vopsit și s-au deteriorat panouri și grinzi din lemn din componența acoperișului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Incendiu la o fabrică de mobilier lichidat de pompierii din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.