sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Incendiu la centrala termică a unei firme din Sebeş

Incendiu la centrala termică a unei firme din Sebeş

Publicat în 21.01.2015 la ora 21:34

incendiu-la-centrala-termicaUn incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orei 21.00, la Sebeş. Din primele informaţii, flăcările au izbucnit la o centrală termică pe lemne a unei societăţi comerciale, de pe strada Călăraşi.

Garda Sebeş intervine pentru stingerea incendiului.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului, ei reuşind să evite pericolul ca acesta să se extindă. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE – 22.30: Fabrica unde a izbucnit incendiul este a liberalului Simone Albani, consilier local în Alba Iulia. Este vorba despre SC Albani Forex SRL – punct de lucru în Sebeş.

Contactat telefonic Simone Albani a declarat: “Sunt plecat din ţară. Eram la o întâlnire cu un client în Torino, iar la ora 20.00 şi câteva minute m-a sunat un vecin să-mi zică de incendiu. Am început să dau telefoane, să trimit cât mai mulţi oameni acolo. Aşa am aflat că a fost vorba despre o centrală termică, care la ora respectivă nu funcţiona. Centrala avea program de funcţionare doar până la ora 14.00. Incendiul a fost stins, iar halele de producţie nu au fost atinse. Deja am încercat să rezolv problema, am vorbit cu electricianul să dăm drumul cât mai repede la căldură. Am foarte mult de lucru şi nu vreau să întârzii cu lucrările. Elelectricianul meu a făcut deja o situaţie cu ce are nevoie să repare”.

Facebook 

Incendiu la centrala termică a unei firme din Sebeş
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.