sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Incendii cu pagube majore în Lancrăm și Blaj

Incendii cu pagube majore în Lancrăm și Blaj

Publicat în 28.12.2012 la ora 21:48

Pompierii din Alba nu au avut o zi liniștită. Aceștia au fost solicitați astăzi să intervină la două incendii, între care unul a produs pagube însemnate.

Astfel, Garda de Intervenţie Sebeş a acționat de la ora 11.41, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Lancrăm.

Pompierii militari au acţionat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ 1 oră şi 10 minute. În incendiu a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 250 mp confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă, centrala termică şi bunurile din dormitor şi bucătărie, toate în valoare de aproximativ 50 000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie efectul termic al curentului electric (priză de curent) faţă de materialele combustibile din imediata apropiere (perete polistiren).

Tot astăzi, Garda de Intervenţie Blaj a fost solicitată de la ora 16.20 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cameră a unei case de locuit din municipiul Blaj.

S-a acţionat cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă aproximativ 30 minute. În incendiu a ars un colţar, 1 combină muzicală, un cuptor cu microunde şi a fost degradată zugrăveala din cameră, toate în valoare de aproximativ 2 500 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie un scurtcircuit electric produs la un mijloc de iluminare (plafonieră).

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.