sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » În zilele de 5 și 6 martie copiii din Sebeș sunt chemați șă ia parte la acțiunea „Pictăm pentru mama”

În zilele de 5 și 6 martie copiii din Sebeș sunt chemați șă ia parte la acțiunea „Pictăm pentru mama”

Publicat în 03.03.2016 la ora 11:40

materiale-picturaToți copiii din Sebeş sunt aşteptaţi în zilele de 5 şi 6 martie între orele 13.00-16.00, în parcarea din faţa Kronospan pentru a se pregăti de Ziua Mamei.

Căsuţe din lemn, acuarele de toate culorile și pensule mai mici sau mai mari sunt ustensilele cu care copiii vor crea cele mai frumoase cadouri pentru Mama. În tot acest timp, ei vor putea servi mere româneşti şi ceai cald.

Această activitate are loc în cadrul campaniei „Pentru un Sebeş informat. Respirăm acelaşi aer”, începută în data de 20 februarie 2016 şi care constă în oferirea de informaţii referitoare la legislaţia de mediu impusă de Comisia Europeană, detalii referitoare la formaldehidă şi pulberi utilizate în procesul de producţie, dar şi activităţile şi instalaţiile folosite de către Kronospan Sebeş pentru reducerea emisiilor în atmosferă.

Cei doi organizatori ai acestei campanii au o activitate constantă în problemele de protecţie a mediului.

Asociația Planeta Verde este o asociaţie nonprofit înfiinţată în anul 2010, ai cărei membri fondatori au o experienţă vastă în domenii precum: mediu și schimbări climatice, servicii publice, amenajarea teritoriului, energii regenerabile, turism, cultură civică şi dezvoltare durabilă.

Kronospan Sebeş este cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România. Compania și-a arătat constant deschiderea pentru informarea corectă a cetățenilor cu privire la orice aspect de mediu legat de activitatea de producție pe care o desfășoară la Sebeș. De asemenea, la nivel local și național compania s-a implicat in diferite campanii în domeniul protecției mediului. În total, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate peste 100 de hectare de teren. Iar prin proiectul „Mereu Verde”, debutat în anul 2008 sub sloganul „Plantăm viitorul împreună!”, Kronospan desfăşoară periodic activităţi de împădurire, cu implicarea atât a autorităţilor locale şi naţionale, cât şi a partenerilor sociali (instituţii de învăţământ, ONG-uri etc.). Până acum, proiectul „Mereu Verde” a însemnat plantarea a peste 100.000 de puieţi.

Facebook 

În zilele de 5 și 6 martie copiii din Sebeș sunt chemați șă ia parte la acțiunea „Pictăm pentru mama”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.