sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » În ultimii 3 ani, Savini Due a investit în fabrica din Sebeş peste 5 milioane de euro

În ultimii 3 ani, Savini Due a investit în fabrica din Sebeş peste 5 milioane de euro

Publicat în 13.12.2016 la ora 9:13

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, condus de omul de afaceri italian Piersante Savini, a finalizat anul acesta o investiţie de 5 milioane de euro, începută în anul 2013. Prima parte a investiţiei, însumând 3 milioane de euro, s-a materializat în construirea unei hale de producţie, a unui nou sediu administrativ, precum şi în retehnologizarea întregii fabrici, apoi completându-se cu 2 milioane de euro în ianuarie 2016. Programul de investiţii a fost susţinut atât din fonduri proprii, cât şi printr-o finanţare bancară.

Investiţiile au fost direcţionate în spaţii de producţie şi utilaje în vederea creşterii capacităţii, dar şi lansării pe piaţă a unor noi colecţii de produse. “În prezent avem un număr de 330 de angajaţi, 60 dintre aceştia fiind încadraţi în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016”, ne-a precizat Piersante Savini, general manager al Savini Due Sebeş. „Am devenit producătorul numărul 1 de mobilier de baie din România, cifra de afaceri cu care am încheiat anul 2015 este de 18.000.000 de euro, iar pentru 2016 estimez o cifră de 23.000.000 de euro”, a declarat Piersante Savini.

Savini Due produce peste 500 de articole de mobilier de baie, capace WC din mdf şi accesorii din lemn pentru baie. Compania a fost înfiinţată în anul 2003, iar în cursul anilor s-a dezvoltat, mărind gama de produse, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit. Acum colecţiile producătorului îmbrăţişează stiluri diferite: clasic, modern şi contemporan. Savini Due se bucură de o prezenţă puternică pe pieţele din România, Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Ungaria, Germania şi Ucraina. Inovaţia, respectul pentru mediul înconjurător şi atenţia acordată cerinţelor clienţilor sunt pentru Savini Due un stimul constant pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea producţiei.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.