sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » În sondajul PNL, la Sebeș, Dorin Nistor are 14 procente peste Alexandru Dăncilă – al doilea clasat

În sondajul PNL, la Sebeș, Dorin Nistor are 14 procente peste Alexandru Dăncilă – al doilea clasat

Publicat în 20.01.2016 la ora 18:31

Candidatul neoficial al PNL Alba la Primăria Sebeș, Dorin Nistor, a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că în sondajul realizat de partid a obținut 14 procente mai mult decât primarul în funcție, Alexandru Dăncilă, care va candida din partea PSD.   

”Aveam 14 procente peste Alexandru Dăncilă care era al doilea clasat, iar în ceea ce-i privește pe ceilalți candidați, fie că erau din PNL, fie că erau din alte partide politice, se situau mai jos”, a afirmat Dorin Nistor.

nistorCandidatura lui Dorin Nistor nu a fost validată oficial, însă copreședintele PNL Alba Mircea Hava a dat asigurări că așa cum este el candidat la Alba Iulia așa este și Dorin Nistor la Sebeș.

Citește și: Mircea Hava: ”Dorin Nistor e candidatul PNL la Sebeș. Eu sunt președintele și așa am decis”

Amintim că în ”peisaj”, pentru scurtă vreme, a apărut și Mihai Apolzan care a fost prezentat drept candidatul vechiului PNL la Primăria Sebeș.

”Acest sondaj nu trebuie să ne mire foarte tare. Eu am candidat în 2012 și atunci am pierdut la 137 de voturi. Asta înseamnă că notorietatea, popularitatea mea la Sebeș sunt satisfăcătoare. Nu putem să spunem că sunt un individ care a apărut nou”, a continuat Nistor.

Dorin Nistor a fost întrebat dacă pleacă cu un handicap având în vedere că a pierdut în 2012.

”Faptul că am pierdut e un handicap. Dacă câștigam, Sebeșul, din punct de vedere administrativ, era în altă parte (…) Faptul că am fost acolo, am fost consilier local, am încercat să vin mereu cu plusuri în ceea ce privește administrația, e un avantaj. Oamenii au văzut că sunt serios și nu sunt un aventurier”, a încheiat Nistor.

În sondajul PNL, la Sebeș, Dorin Nistor are 14 procente peste Alexandru Dăncilă – al doilea clasat
3 (60%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.