sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » În cursul zilei de ieri s-a deschis circulația pe pasajul rutier amplasat la intrarea în Sebeș dinspre Lancrăm peste autostrada Orăștie-Sibiu

În cursul zilei de ieri s-a deschis circulația pe pasajul rutier amplasat la intrarea în Sebeș dinspre Lancrăm peste autostrada Orăștie-Sibiu

Publicat în 29.09.2013 la ora 10:45

pasajul-rutier-de-la-lancramIeri, 28 septembrie, în jurul orelor 16.00 s-a deschis circulaţia pe pasajul rutier de la intrarea în Sebeş dinspre Alba Iulia (lângă Kronospan), care traversează tronsonul de autostradă Orăştie – Sibiu.

Şoferii care au venit din Sebeş spre Alba Iulia, sau cei care au circulat în sens opus au avut parte de o surpriză plăcută şi de o economisire a timpului de aproximativ 5 minute, traficul desfăşurându-se fără probleme. Deschiderea circulaţiei pe pasajul rutier este un moment important pentru constructorul STRACO care poate continua lucrările la autostrada Orăştie – Sebeş.

După satul Lancrăm, şoferii care vin din Alba Iulia vor întâlni primul sens giratoriu, iar după aproximativ 500 de metri este poziţionat al doilea sens giratoriu care va face intrarea pe autostrada Sebeş – Orăştie. Pe acest tronson de drum se poate circula momentan cu o viteză de aproximativ 30 km/h, iar marcajele au fost realizate şi parapeţii amplasaţi pe marginea drumului.

Una dintre primele maşini care a trecut pe noul drum de acces a fost cea a ziarului „Unirea”, care este primul care semnalează evenimentele de maximă importanță pentru județul nostru.

În video-ul de mai jos, şoferul vine dinspre Sebeş, până la intrarea în satul Lancrăm şi înapoi în Sebeş.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la În cursul zilei de ieri s-a deschis circulația pe pasajul rutier amplasat la intrarea în Sebeș dinspre Lancrăm peste autostrada Orăștie-Sibiu

  1. ioan moldovan Răspunde

    30.09.2013 la 12:51

    sa speram ca va fi totul mai bine atro zi si la noi sa ne putem antoarce acasa cei plecati din tara si sa fie o viata mai buna ma bucur ptru autostrada dar asta depinde si de oi cum conducem … nu cum sant uni aventurier puate antro zi prindem si noi sa conducem ca cei din afara sa respectam circulatia un SALUT LA TOTII PETRESTENI SI SEBESENI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.