sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » În acest final de săptămâna, Centrul cultural „Lucian Blaga” din Sebeș va fi gazda unei proiecții de film și a unei piese de teatru

În acest final de săptămâna, Centrul cultural „Lucian Blaga” din Sebeș va fi gazda unei proiecții de film și a unei piese de teatru

Publicat în 16.10.2019 la ora 11:19

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui la finalul acestei săptămâni premiera filmului „Între Chin și Amin” (sâmbătă, 19 octombrie 2019, ora 19.00) și piesa de teatru „Suntem oameni serioși” (duminică, 20 octombrie 2019, ora 19.00).

Regizat de Toma Enache, filmul „Între Chin și Amin” va aduce în fața spectatorilor o poveste tulburătoare de viață, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă: reeducarea din pușcăriile comuniste. Filmul are la bază întâmplări reale consumate în penitenciarele din Sighet, din Pitești sau din alte părți ale țării. Distribuția este formată din nume precum Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Kira Hagi, Vali V. Popescu. Premiera filmului „Între Chin și Amin” va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, începând cu ora 19:00.

La polul opus, piesa de teatru „Suntem oameni serioși”, regizată de Ștefan Ruxanda, este o comedie spumoasă despre metehnele omenești. 15 ipostaze umane, interpretate de 4 actori care trăiesc comicul la „temperaturi” slave, asezonate într-un dialog de factură newyorkeză. Distribuția este formată din Andreea Mateiu, Cristina Casian, Daniela Hara și Ștefan Ruxanda. Evenimentul va avea loc duminică, 20 octombrie 2019, începând cu ora 19:00.

Biletele pentru cele două evenimente pot fi achiziționate de la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.