sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Imagini surprinse de un participant la trafic cu mașina distrusă, în care tânărul de 22 de ani din Sebeș şi-a pierdut viaţa, în tragicul accident rutier din Franța

Imagini surprinse de un participant la trafic cu mașina distrusă, în care tânărul de 22 de ani din Sebeș şi-a pierdut viaţa, în tragicul accident rutier din Franța

Publicat în 07.04.2017 la ora 23:01

Momentele surprinse după tragicul accident petrecut miercuri noaptea din Franţa în urma căruia Alex Santu, tânărul de 22 de ani din Sebeş şi-a pierdut viaţa, au fost filmate de către un participant la trafic.

În imagini se poate vedea maşina distrusă în urma accidentului, din care tânărul a fost proiectat afară, în urma impactului. Reamintim ca Alex Santu a decedat în urma unui teribil accident rutier petrecut miercuri noaptea, în Franţa, pe RN 141. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el, atunci când organele competente au ajuns la locul accidentului.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sebeș informează că „din dispozitia primarului Dorin Nistor a fost contactată familia tânărului Alex Santu, decedat în accidentul rutier din Franța, oferindu-se sprijinul pentru repatrierea trupului neînsufletit. Familia ne-a informat că societatea angajatoare se va ocupa de aceste aspecte, oferta noastră rămânând deschisă (avem posibilitatea de a acorda ajutoare de urgență în aceste cazuri)”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.