sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Ieri, 5 octombrie 2017, IPJ Alba a organizat o nouă acțiune cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor din municipiul Sebeș

Ieri, 5 octombrie 2017, IPJ Alba a organizat o nouă acțiune cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor din municipiul Sebeș

Publicat în 06.10.2017 la ora 11:57

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate 126 de amenzi în valoare de 21.585 de lei, identificaţi 3 autori de infracţiuni şi au fost confiscate bunuri în valoare de 240 de lei.

Ieri, 5 octombrie Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş şi a localităţilor rurale arondate, ce a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională.

Cu ocazia acţiunii au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni şi au fost efectuate controale în 7 filtre rutiere dar şi la societăţi comerciale şi societăţi asigurate cu pază.

Au fost constate 126 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 21.585 lei, din care 105 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la societățile comerciale, au fost confiscate diverse sume de bani, care nu erau înregistrate în documentele fiscale precum şi produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale.

Valoare totală a confiscărilor a fost de 240 de lei.

La acţiune, alături de cei 64 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice, au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Sebeş.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 479 ori

Ieri, 5 octombrie 2017, IPJ Alba a organizat o nouă acțiune cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor din municipiul Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.