sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Ieri, 11 mai 2018, a avut loc la Sebeș festivitatea de premiere a câştigãtorilor Concursului Naţional de Creaţie Literarã şi Artã Plasticã „Laudã seminţelor celor de faţã şi-n veci tuturor”

Ieri, 11 mai 2018, a avut loc la Sebeș festivitatea de premiere a câştigãtorilor Concursului Naţional de Creaţie Literarã şi Artã Plasticã „Laudã seminţelor celor de faţã şi-n veci tuturor”

Publicat în 12.05.2018 la ora 20:36

Povestea Festivalului Internaţional „Lucian Blaga” continuã… În dupã-amiaza zilei de vineri, 11 mai 2018, a avut loc festivitatea de premiere a câştigãtorilor Concursului Naţional de Creaţie Literarã şi Artã Plasticã „Laudã seminţelor celor de faţã şi-n veci tuturor”, ediţia 2018, gãzduitã în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeş.

Festivitatea a fost precedatã de momentul solemn al decernãrii titlului de cetãţean de onoare al Municipiului Sebeş Excelenţei Sale domnului academician Alexandru Surdu şi domnului profesor universitar doctor Eugeniu Nistor, în prezența primarului Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor.

Atmosfera festivă a fost asigurată de Fanfara din Petrești și de Ordinul Cavalerilor de Muhlbach, care au creat un ceremonial special distinșilor oaspeți ai Municipiului Sebeș.

În completarea unei dupã-amieze de vis, trupa de teatru „Cam atât”, formatã din elevi ai Liceului Tehnologic Sebeş, alături de coordonatorul, doamna profesoarã Sanda Burţã, au pus în scenã piesa de teatru „Arca lui Blaga”.

Seara s-a încheiat magic, prin spectacolul „De la operã la rock”, pe scena amplasatã în Parcul Tineretului din Sebeş. Felicia Filip, trupa Iris şi Cristi Minculescu, naistul Radu Nechifor, acompaniaţi de Kamerata Astra au încântat publicul cald din Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.