sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Iarna și-a intrat în drepturi în Munții Șureanu, unde stratul zăpadă măsoară deja peste 5 centimetri

Iarna și-a intrat în drepturi în Munții Șureanu, unde stratul zăpadă măsoară deja peste 5 centimetri

Publicat în 09.10.2016 la ora 13:51

zapada-munii-sureanu-oct-2016În zonele montane din județul Alba pare să fi venit iarna, în ciuda faptului că ne aflăm doar la jumătatea toamnei calendaristice. În Munții Șureanu stratul de zăpadă depășește deja 5 centimetri și sunt șanse foarte mari să ningă în continuare.

”Venim cu vești și mai bune de sus de la munte, după cum puteți admira în imaginile surprinse astăzi. Natura este mai mult decât darnică, iar iarna probabil s-a simțit atât de bine anul trecut la noi, încât se grăbește să se întoarcă! Probabil că nu în multe locuri te poți mândri că ai făcut un om de zăpadă în luna octombrie, însă după o noapte în care a nins ca în povești, puteți fi siguri că atât dumneavoastră, cât și copiii vor fi fericiți să simtă din nou zăpada scârtâindu-le sub ghetuțe!”, au scris, sâmbătă, administratorii Pensiunii Poarta Raiului din Munții Șureanu, pe pagina de Facebook.

Reamintim că meteorologii au prognozat, pentru acest weekend temperaturi scăzute, vânt, precipitaţii mixte în toată țara și ninsoare la munte. Nici săptămâna viitoare nu aduce veşti bune. Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului, iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

Facebook 

Iarna și-a intrat în drepturi în Munții Șureanu, unde stratul zăpadă măsoară deja peste 5 centimetri
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.