sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş, Cetate Deva şi HCM Rm. Vâlcea vor participa în acest weekend la un turneu de handbal în sala „Florin Fleşeriu”

HC Alba Sebeş, Cetate Deva şi HCM Rm. Vâlcea vor participa în acest weekend la un turneu de handbal în sala „Florin Fleşeriu”

Publicat în 10.04.2014 la ora 14:45

HC-Alba-Sebes-CSM-SlatinaProfitând de pauza competiţională din handbal, în acest sfârșit de săptămână în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş se va disputa un puternic turneu amical, cu participarea echipelor din Liga Naţională, CSM Cetate Deva şi HCM Rm. Vâlcea, alături de formaţia gazdă HC Alba Sebeş (pretendentă la promovare în elită).

Programul este următorul:

• sâmbătă, 12 aprilie, ora 11.00: HC Alba Sebeş – HCM Rm. Vâlcea; ora 17.00: Cetate Deva – HCM Rm. Vâlcea

•duminică, 13 aprilie, ora 11.00: HC Alba Sebeş – CSM Cetate Deva.

Iniţial s-a dorit organizarea unui patrulater, însă în ultimul moment Universitatea Jolidon Cluj a declinat invitaţia, într-un mod neelegant, situaţie care a încurcat planurile amfitrionilor, ce au încercat să caute alte soluţii. „Sunt teste fireşti în această perioadă de pregătire. Ne-am dorit adversari puternici întrucât vrem să turăm motoarele, în perspectiva posibilei participări la barajul de promovare în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. Dacă formaţia feminină HC Alba Sebeş are joc oficial abia în 3 mai, în schimb săptămâna viitoare, joi, 17 aprilie, băieţii de la Voinţa Savini Due Sebeş evoluează acasă cu ACS Academia Handbal Baia Mare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.