sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » Hațegan Andra și Negrușa Cătălin aleși Miss și Mister Boboc – 2019 ai Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș

Hațegan Andra și Negrușa Cătălin aleși Miss și Mister Boboc – 2019 ai Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș

Publicat în 16.11.2019 la ora 17:59

Hațegan Andra și Negrușa Cătălin au câștigat ieri, 15 noiembrie 2019, titlurile de Miss și Mister Boboc – 2019 ai Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș a continut seria balurilor pentru boboci, în școlile din Alba. Vineri, 14 noiembrie, 16 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister, iar cei mai talentați boboci, Hațegan Andra și Negrușa Cătălin, au reușit să cucerească titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Juriul a oferit titlurile de Miss și Mister Popularitate, Larisei Bădilă și lui Osz Strakator Eric. Jurații au ales ca în acest an să premieze și rafinamentul, eleganța bobocilor, astfel că, cei mai prezentabili boboci au fost aleși Miss și Mister Eleganță: Voicu Maria și Bozdog Iulian.

Tema balului din acest an a fost „Ballon D’or”: pentru că sunt profil sportiv, organizatorii s-au gândit că trebuie să acorde atenție sportivilor, iar tema s-a potrivit de minune.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Lucian Blaga Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.