sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Greu împotriva campioanei: CSM Bucureşti – HC Alba Sebeş 36-25 (19-13)

Greu împotriva campioanei: CSM Bucureşti – HC Alba Sebeş 36-25 (19-13)

Publicat în 02.09.2015 la ora 23:06

csm-bucurestiHC Alba Sebeş a pierdut astăzi, în deplasare, cu campioana CSM București, scor 36-25 (19-13), meciul contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale. Era extrem de dificil pentru fetele lui Seviștean Popa în fieful deţinătoarei titlului, extrem de puternica formaţie CSM Bucureşti, ce visează la câștigarea Ligii Campionilor.

Dacă evoluam așa și cu Unirea Slobozia, cu siguranță câștigăm la 5-6 goluri diferență. Firesc că au existat emoții înainte de un duel cu campioana, dar până la urmă ne-am ridicat la înălțimea adversarului. Au existat anumite momente de cădere, de care profitat o echipă foarte puternică. Am făcut un pas înainte în privința calității jocului„, a spus antrenorul Seviștean Popa. „Fetele au jucat atât cât au putut și nu ne-am făcut de râs. Au fost și unele greșeli, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, ținând cont de forța și valoarea campioanei„, a declarat președintele Virgil Costea.

• Au rezistat doar 18 minute

Vizitatoarele au dat o replică meritorie până în minutul 18 al mitanului inaugural. Plecate de la 0-3, handbalistele din Sebeș au ținut aproape de „dream team”-ul din Capitală, ce nu s-a putut distanța pe tabelă. Însă a urmat o cădere și de la 11-12, HC Alba Sebeș nu a mai înscris 10 minute, a ratat și două aruncări de la 7 metri (Ana Ciolan și Nicoleta Safta), a primit 6 goluri consecutive și s-a ajuns la 11-18.

• Campioanele s-au distanțat după pauză

Diferența de valoare individuală și-a spus cuvântul la reluare, când Sebeșul nu a mai contat prea mult, iar selecționata mondială condusă de Metta Kilt s-a distanțat lejer, punându-se doar problema diferenței de scor, în ciuda eforturilor lui Seviștean Popa, ce încerca să-și impulsioneze elevele. Spre final, Cristina Vărzaru și-a permis și spectacol, marcând un gol de senzație, dar și portarul Bianca Curmenț a parat o aruncare de la 7 metri.

Golurile oaspetelor au fost înscrise de  Nicoleta Rusu – 7, Alexandra Andrei – 6, Andreea Antoce – 4, Ana Ciolan – 3, Alina Șorodoc – 2, Andreea Pătulean – 2, Cristina Șunea – 1.

Runda următoare, un nou meci de foc pentru HC Alba Sebeș, acasă, în Sala „Florin Fleșeriu”, sâmbătă, de la ora 18.00, cu vicecampioana HCM Baia Mare.

Greu împotriva campioanei: CSM Bucureşti – HC Alba Sebeş 36-25 (19-13)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.