sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Gheorghe Feneșer, ALDE: „Spitalul Municipal Sebeș trebuie să-și recapete faima pe care o avea altadată!”

Gheorghe Feneșer, ALDE: „Spitalul Municipal Sebeș trebuie să-și recapete faima pe care o avea altadată!”

Publicat în 29.04.2016 la ora 12:30

gheorghe-feneser-candidat-alde-primaria-sebes-2016Spitalul Municipal din Sebeș, inaugurat în anul 1912 a fost o unitate medicală etalon pentru Ardeal. De atunci, în loc sa benficieze de investiții majore, a fost neglijat de toate guvernările și de către toți edilii locali.

Lipsa medicilor și a dotarilor fac ca bolnavii sa fie obligați să se trateze la alte spitale, în loc să beneficieze de serviciile spitalului nostru. Situația ar putea fi rapid rezolvată dacă Primăria ar asigura apartamente pentru tinerii medici și ar dota cu aparatură de ultima generație, secțiile din spital. Crearea unei unitati de primiri urgență (UPU), cu medici de specialitate, ar rezolva și problema pacienților, care nu vor mai fi nevoiți să fie transportați până la Alba Iulia. Este foarte important ca proiectul de extindere al spitalului, cu o noua aripă, abandonat de autoritațile locale, să fie de urgență pus în practică. Una dintre prioritațile mele, dacă voi deveni primar, este ca Spitalul Municipal Sebeș să-și recapete faima pe care o avea altadată!

Ing. Gheorghe Feneser,
candidat ALDE la Primaria Sebeș

Facebook 

Gheorghe Feneșer, ALDE: „Spitalul Municipal Sebeș trebuie să-și recapete faima pe care o avea altadată!”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.