sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Gala zâmbetelor de Crăciun la Sebeș

Gala zâmbetelor de Crăciun la Sebeș

Publicat în 22.12.2013 la ora 10:30

eveniment-caritabil-sebes-organizatia-trebuieEvenimentul caritabil intitulat ’’Gala zâmbetelor de Crăciun’’, a avut loc în data de 21 decembrie, la ora 1600 , la sediul organizaţiei Trebuie, fiind organizat de către AnaMaria Jurju şi de către Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca.

Astfel, evenimentul s-a bucurat de un adevărat succes, aducând spiritul Crăciunului în sufletul sebeşenilor pe fondul unui frumos recital de colinde susţinut de către Georgiana Petrescu şi de Fanfara din Petreşti. În cadrul evenimentului, s-a derulat un târg caritabil de Crăciun cu obiecte decorative, făcute manual de către cei de la Trebuie, iar fiecare dintre acestea a putut fi achiziţionat la preţul minim de 5 lei. De asemenea, toţi cei care au participat la târgul caritabil şi au achiziţionat cel puţin un obiect s-au putut înscrie în tombola care a pus în joc trei premii oferite de Salon BAROCCO. Acestea, au constat într-un uscător de păr şi 2 vouchere de tuns şi coafat. În egală măsură, pentru a pecetlui donaţia print-un simbol cu o încărcătură aparte, invitaţii care au achiziţionat obiecte, au primit câte un glob semnat TREBUIE, pe care l-au agăţat în bradul organizaţiei. Evenimentul a creat aşadar, o atmosferă magică în cadrul căreia copiii din cadrul organizaţiei s-au simţit fericiţi şi au susţinut atât colinde cât şi poezii pline de emoţie.

’Evenimentul Gala zâmbetelor de Crăciun a fost, din punctul meu de vedere, o adevărată reuşită deoarece am reuşit să strângem o sumă considerabilă de bani şi cel mai important am reuşit întradevăr să creăm o gală a zâmbetelor care a fost resimţită puternic de către cei cărora evenimentul le era destinat. Pentru o oră, fiecare dintre noi s-a transformat într-un mic ajutor al Moşului şi am reuşit împreună, să le împodobim celor din jur viaţa cu zâmbete, dăruind’’ a declarat AnaMaria Jurju.

Gala zâmbetelor de Crăciun, a trezit emoţia sărbătorilor în fiecare dintre invitaţii noştri, am avut momente încărcate de emoţii pozitive şi totodată am avut şansa de a aduna sub acelaşi acoperiş oameni minunaţi, cu un suflet mare dispuşi să dea sens verbului a dărui.’’ a declarat Dana Băcilă.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu organizaţia TREBUIE din Sebeş şi a fost posibil cu ajutorul celor doi sponsori principali Asociaţia ’’Fanfara Petreşti’’ şi Salon BAROCCO, atingându-şi scopul şi anume acela de a strânge donaţii.

AnaMaria Jurju

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.