sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » „Gala Zâmbetelor de Crăciun” – eveniment caritabil la Sebeş

„Gala Zâmbetelor de Crăciun” – eveniment caritabil la Sebeş

Publicat în 18.12.2013 la ora 22:59

Gala-Zambetelor-de-Craciun-SebesSâmbătă, 21 decembrie 2013, începând cu ora 16.00, va avea loc evenimentul de caritate intitulat „Gala zâmbetelor de Crăciun”, la centrul organizaţiei „Trebuie”, de pe strada Lucian Blaga, în spatele Casei de Cultură din Sebeş.

Evenimentul doreşte să creeze un moment încărcat  puternic de magia Crăciunului, prin colinde frumoase care fac sufletul să vibreze. Cei prezenţi  se  vor putea bucura de o după-amiază minunată,  pe fondul  colindelor  şi  în  compania  prietenilor  şi  a  cunoştinţelor.  În cadrul evenimentului va avea loc un târg caritabil de Crăciun cu decoraţiuni lucrate manual, iar fiecare dintre noi poate investi în zâmbetul celor din jur prin şansa de a dărui.

„Organizăm  acest  eveniment  deoarece  lumea  poate  fi  un  loc  mai  bun  doar  prin intermediul nostru, cheia spre o lume pictată în culori se află în mâinile noastre. Aşadar e timpul să dăruim zâmbete prin donaţii, deoarece membrii organizaţiei Trebuie, au nevoie de un Crăciun plin de bucurie,’’ a declarat Ana Maria Jurju.

„Evenimentul va oferi şansa oricărei persoane, să se transforme pentru câteva minute, într-un Moş Crăciun în ideea de a dărui, pentru că fiecare dintre noi avem puterea de a le face viaţa mai frumoasă,” a spus Dana Băcilă.

Scopul evenimentului este de a strânge donaţii pentru organizaţia „Trebuie”, într-un cadru de sărbătoare şi bucurie, iar pentru că orice efort trebuie răsplătit, membrii organizaţiei au pregătit  o  mulţime  de  decoraţiuni  colorate,  pentru  a-şi  surprinde  invitaţii.  ”Nu  mai  aştepta, împodobeşte-le viaţa cu zâmbete, dăruieşte!”

Organizatorii sunt Ana Maria Jurju şi Dana Băcilă, în parteneriat cu organizaţia „Trebuie” din Sebeş.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.