sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Firma Savini Due din Sebeş mizează în acest an pe o creștere cu 15% a cifrei de afaceri

Firma Savini Due din Sebeş mizează în acest an pe o creștere cu 15% a cifrei de afaceri

Publicat în 06.01.2017 la ora 12:32

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, mizează pe o creștere de 15% a afacerilor, față de anul trecut.

Savini Due a estimat pentru anul trecut afaceri totale de 110 mil. lei (24,5 milioane de euro), în creştere cu 36% faţă de anul anterior, conform calculelor Ziarului Financiar pe baza datelor trans­mise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

„Principalul nostru obiectiv pentru 2017 este pătrun­derea pe noi pieţe din Europa. Piaţa de construcţii din România a crescut foarte mult în ultimul an, iar cerinţele au fost dintre cele mai variate“, a declarat pentru ZF Transil­vania Piersante Savini, general manager al Savini Due.

Şeful companiei din Sebeș a mai spus că, posibilităţi de creştere există în continuare pe piaţa locală, în principal datorită condiţiilor de producţie avantajoase pe care le avem în ţară, impozitării  favorabile, costului acceptabil al manoperei, materiei prime accesibile în cantităţi mari, dar şi poziţiei geografice favorabile faţă de întreaga Europă, potrivit zf.ro.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.