sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Finanţatorul Armando Popescu a decis să rămână la Şurianu Sebeş iar Doru Oancea va fi pe banca tehnică alături de Mihai Manea

Finanţatorul Armando Popescu a decis să rămână la Şurianu Sebeş iar Doru Oancea va fi pe banca tehnică alături de Mihai Manea

Publicat în 21.07.2016 la ora 11:13

Armando-Popescu-Surianu-SebesFinanţatorul Armando Popescu a decis să rămână în continuare la Şurianu Sebeş, punându-se astfel capăt suspansului, echipa de Liga a IV-a anunţându-se o forţă în campionatul viitor, când se va bate pentru supremaţie cu AFC Unirea Alba Iulia. Pe banca tehnică va continua Mihai Manea, căruia i se va alătura Doru Oancea, formula oficială nefiind încă structurată.

M-am decis, o să rămân la Şurianu Sebeş, unde o să fiu implicat 100 la sută în campionatul viitor. Vrem să construim o echipă puternică, cu care suporterii din Sebeş să se mândrească. Mihai Manea, Raul Oargă şi Doru Oancea vor asigura banca tehnică, fără a exista o demarcaţie între ei„, a declarat Armando Popescu. Momentan, Mihai Manea este plecat în concediu, până în jurul datei de 1 august de pregătire ocupându-se Doru Oancea, revenit după şase luni la Şurianu.

În privinţa lui Raul Oargă lucrurile nu sunt lămurite total, Armando Popescu anunţându-l în continuare secund, iar Daniel Popa drept organizator de competiţii.

O să mai discutăm anumite aspecte, mai sunt lucruri de pus la punct. Mihai Manea rămâne antrenor, iar Doru Oancea va fi parte componentă a băncii tehnice„, a menţionat Daniel Popa.

Vara fotbalistică a fost una fierbinte în „Arini”, cu răsturnări de situaţii, plecări, reveniri, instalări, Armando Popescu fiind în calcule pentru implicarea la Viitorul Sântimbru.

• Vlad Ignat la FC Voluntari, Şuteu la Şurianu!

Pe lângă Oniche (Performanţa Ighiu) şi M. Neagu (Metalurgistul Cugir), formaţia din „Arini” s-a mai înţeles cu Şuteu (Metalurgistul Cugir), însă se va despărţi de portarul Vlad Ignat, care a ajuns la un acord cu echipa de prima ligă FC Volntuari, după ce s-a pregătit cu Juventus Bucureşti. Goalkeeperul albaiulian are avantajul de a fi jucător Under 21, regulă obligatorie în viitorul campionat.

• Ionuţ Grozav – netransferabil, 10 jucători pe lista de achiziţii

Deşi s-a aflat în discuţii cu Industria Galda de Jos şi AFC Unirea Alba Iulia, mijlocaşul Ionuţ Grozav a fost convins să rămână la Sebeş, Şurianu anunţând o campanie intensă de transferuri. „Cu excepţia lui Vlad Ignat, ce are oportunitatea primei ligi, nimeni nu este transferabil. Ba mai mult, negociem cu 10 jucători, pentru a ne întări lotul şi a face performanţă„, a confirmat Armando Popescu.

Finanţatorul Armando Popescu a decis să rămână la Şurianu Sebeş iar Doru Oancea va fi pe banca tehnică alături de Mihai Manea
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.