sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Femeie întoarsă din Italia și plasată în carantină la Vințișoara depistată pozitiv la infecția cu COVID-19

Femeie întoarsă din Italia și plasată în carantină la Vințișoara depistată pozitiv la infecția cu COVID-19

Publicat în 18.03.2020 la ora 10:52

Astăzi, 18 martie 2020, a fost confirmat primul caz de infectare cu coronavirus din județul Alba. Din primele informații, este vorba despre o persoană de sex feminin, aflată în carantină la Vințișoara, care s-a întors în țară din Italia.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, ajungând astfel la 246.  Dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate.

În Alba, în prezent, 36 de persoane se află în carantină și  405 persoane sunt izolate la domiciliu.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt 3,441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23,679 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Femeie întoarsă din Italia și plasată în carantină la Vințișoara depistată pozitiv la infecția cu COVID-19

  1. Alex Răspunde

    30.03.2020 la 22:13

    Ori testele astea nu functioneaza bine ori suntem toti infestati cu virusul asta ciudat. Ca la un control de rutina l au gasit pe Printul Charles, Boris Prim Ministrul si inca vre o 3 ministri. Sa fi negativ e o raritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.