sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Femeie de 36 de ani reținută de polițiști după ce a delapidat aproape 200.500 lei din conturile unei firme din Sebeș

Femeie de 36 de ani reținută de polițiști după ce a delapidat aproape 200.500 lei din conturile unei firme din Sebeș

Publicat în 25.04.2018 la ora 14:32

Ieri, 24 aprilie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o femeie de 36 de ani, din municipiul Sebeş, bănuită de comiterea infracțiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada 2016 – 2018, femeia, angajată ca şi contabilă la o societate comercială din Sebeş, ar fi întocmit documente financiare și de evidență contabilă false prin intermediul cărora ar fi sustras sume de bani din conturile societății, disimulând prin aceste operațiuni plăți către furnizori.

În acest fel, aceasta a fi creat, societății comerciale, un prejudiciu în valoare de 200.405 lei.

Pentru  documentarea activităţii infracționale a femeii, la data de 24 aprilie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliul său şi la un alt imobil ce îi aparține.

Faţă de aceasta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Femeie de 36 de ani reținută de polițiști după ce a delapidat aproape 200.500 lei din conturile unei firme din Sebeș
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.