sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Femei din Cut cercetate pentru furt după ce au sustras două poșete de la fabrica în care munceau

Femei din Cut cercetate pentru furt după ce au sustras două poșete de la fabrica în care munceau

Publicat în 10.06.2015 la ora 13:30

fabrica-posete-pielePoliţiştii din Sebeş le cercetează penal pentru furt, pe două femei domiciliate în comuna Cut, care au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras două genţi, din fabrica la care sunt angajate.

Potrivit IPJ Alba, “Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către reprezentanţii unei fabrici din localitatea Răhău, cu privire la faptul că au bănuieli că din fabrică sunt sustrase produse. În baza sesizării, la data de 9 iunie, în jurul orelor 16.30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au organizat un flagrant la ieşirea din fabrică, ocazie cu care în bagajele a două dintre angajate, au fost găsite două poşete, în valoare de 1.044 lei, ce s-au dovedit a fi sustrase din fabrică.

Faţă de V.A.E., de 36 de ani şi N.M., de 35 de ani, ambele din comuna Cut, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.