sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Excelența sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România a vizitat Liceul German din Sebeș

Excelența sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România a vizitat Liceul German din Sebeș

Publicat în 27.04.2018 la ora 15:45

Astăzi, 27 aprilie 2018, Liceul German din Sebeș a fost gazda unei întâlniri la care au participat excelanța sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România, consilierul local Radu Cristian și conducerea școlii.

Pe ordinea de zi a întânirii a fost situația învățământului la Liceul German și comunitatea săsească din municipiul Sebeș.

Consilierul local Radu Cristian se numără printre cei care au susținut înființarea unei unități școlare cu predare în limba germană. Astfel, Liceul German, singura unitate de învățământ cu predare în limba maternă germană s-a înființat în anul 2015, la solicitarea agenților economici dar și a părinților care își doreau pentru copiii lor să învețe într-o școală care să le ofere calitate învățării și mediu optim desfășurării procesului instructiv-educativ.

Prin înființarea și dezvoltarea acestui Liceu German cu dascăli calificați și vorbitori de limba germană s-a oferit municipiului și județului forța de muncă calificată pentru agenți economici și un renume important adus prin delegații germane municipiului Sebeș.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.