sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Event caritabil organizat de Asociaţia „Arttrad” la Sebeș

Event caritabil organizat de Asociaţia „Arttrad” la Sebeș

Publicat în 04.02.2016 la ora 19:10

eveniment-caritabil-arttrad-sebes-februarie-2016Asociaţia „Arttrad” organizează mâine, 5 februarie 2016, de la ora 18.00, în Sala Roşie a Hotelului „Leul de Aur” din Sebeş, evenimentul caritabil „Ajutaţi-mă să îmi salvez ochiul!”.

Scopul lui constă în strângerea a 11.000 de euro care îi sunt necesari doamnei Karin Hann în vederea efectuării, în Turcia, a unei operaţii pentru tratamentul dezlipirii de retină la ochiul stâng. În toamna anului trecut a fost supusă, la Cluj-Napoca, unei asemenea intervenţii chirurgicale, care, însă, s-a soldat cu o serie de complicaţii.

În prezent nu mai vede cu ochiul stâng decât în proporţie de 5%, existând riscul ca şi la ochiul drept să-i fie afectată acuitatea vizuală. Până în prezent s-au strâns pentru ajutorarea ei 2.000 de euro, operaţia în străinătate costând 13.000 de euro.

La „Leul de Aur”, mai mulţi pictori din Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Botoşani, Sebeş, Simeria şi Alba Iulia vor scoate la licitaţie tablouri ce le poartă semnătura, toţi banii obţinuţi urmând să-i revină Karinei Hann. Evenimentul va fi întregit prin momente muzicale la chitară oferite de Gheorghe Berghian şi Corina Ofelia Corpodean. Sunteţi aşteptaţi, deci, la locul desfăşurării lui pentru a contribui la salvarea vederii unui semen al nostru!

Asociația ARTTRAD

Facebook 

Event caritabil organizat de Asociaţia „Arttrad” la Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.