sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Evenimentul Retromobil aduce restricții de circulație în centrul Sebeșului, între 15-17 septembrie. Vezi detalii

Evenimentul Retromobil aduce restricții de circulație în centrul Sebeșului, între 15-17 septembrie. Vezi detalii

Publicat în 14.09.2017 la ora 13:09

Între 15 și 17 septembrie 2017, Sebeșul va găzdui o paradă a automobilelor de epocă, sub denumirea Retromobil vine în orașul tău!, iar sâmbătă, începând cu ora 18.00, va avea loc un concert a cărei vedetă este Paula Selling.

Pentru buna desfășurare a manifestărilor care vor fi găzduite în centrul istoric, în zona cuprinsă între Casa de Cultură, incluzând parcarea paralelă cu bulevardul Lucian Blaga, până la Parcul Primăriei, vor fi puse în aplicare câteva măsuri de restricționare a circulației. Astfel, începând de vineri, 15 septembrie 2017, ora 1500, până duminică, 17 septembrie 2017, ora 1700, va fi interzisă circulația rutieră pe bulevardul Lucian Blaga, sector de drum cuprins de la intersecția străzii bulevardul Lucian Blaga cu strada Traian și până la intersecția bulevardului Lucian Blaga cu strada Piața Primăriei, pe sensul unic (de la Centrul Cultural Lucian Blaga până la Farmacia Stanciu).

Pentru a asigura desfășurarea traficului rutier și pentru evitarea unor blocaje pe anumite străzi din apropierea locului de desfășurare al evenimentului, se va restricționarea circulația rutieră și pe străzile ce fac legătura între străzile Mihai Viteazu și Lucian Blaga, respectiv strada 9 Mai și strada Mioriței, pe întreaga perioadă a manifestării.

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural Lucian Blaga Sebes, mulțumesc pentru înțelegere tuturor cetățenilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 110 ori

Evenimentul Retromobil aduce restricții de circulație în centrul Sebeșului, între 15-17 septembrie. Vezi detalii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.