sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Emoție și entuziasm în prima zi a anului școlar 2017-2018, la Școala Gimnazială din Gârbova

Emoție și entuziasm în prima zi a anului școlar 2017-2018, la Școala Gimnazială din Gârbova

Publicat în 11.09.2017 la ora 17:28
Zilele de vacanță, pline de căldură și relaxare au trecut. Anotimpul belșugului, toamna, a sosit, anunțând și reînceperea școlii.
Acum când gândurile mele se îndreaptă spre prima zi de școală, vacanța de vară devine o amintire, dar o amintire frumoasă de care îmi aduc aminte cu plăcere de fiecare dată. Prima zi de școală a sosit, iar toate școlile din țără își redeschid porțile pentru a-i întâmpina pe elevii emoționați. La Școala Gimnazială Gârbova de câteva zile, cadrele didactice au trebăluit neîncetat prin școala si gradinita astfel încât prima zi din noul semestru să fie cât mai frumoasă pentru școlarii și preșcolarii care vor păși pentru prima oară într-o școală. Curtea școlii devenea tot mai încantatoare de mulțimea de elevii si parintii. Preotul le dă binecuvantarea de începerea cursurilor. Doamna director le-a urat atât preșcolarilor, elevilor și cadrelor didactice un an școlar plin de realizări și împliniri! La final preșcolarii și elevii împreună cu cadrele didactice au plecat spre sălile de clasa.
Muntean Nicoleta

Facebook 

Acest articol a fost citit de 154 ori

Emoție și entuziasm în prima zi a anului școlar 2017-2018, la Școala Gimnazială din Gârbova
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.