sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Echipa lui Mihai Manea şi Doru Oancea, maximum de puncte, după 5 runde: Transalpina Şugag – Şurianu Sebeş 2-3 (1-2)

Echipa lui Mihai Manea şi Doru Oancea, maximum de puncte, după 5 runde: Transalpina Şugag – Şurianu Sebeş 2-3 (1-2)

Publicat în 02.10.2016 la ora 23:08

transalpina-sugag-surianu-sebes-oct-2016Derby-ul etapei a V-a din Liga a 4-a, dintre Transalpina Şugag şi Şurianu Sebeş a fost o adevărată pledoarie pentru fotbal, vizitatorii reuşind să câştige cu 3-2 (2-1), după o întâlnire spectacol.

La Şugag s-a jucat cu garda jos, vizitatorii conducând de fiecare dată: Cl. Marcu a deschis scorul în minutul 6, însă autogolul lui I. Grozav a adus egalitatea pe tabelă. Până la pauză a punctat M. Cristea (41), Şurianu având avantaj pe tabelă la mijlocul unui meci aprins.

Nou-intratul Cristurian a egalat în minutul 80, însă bucuria amfitrionilor a fost scurtă întrucât golgheterul Val. Drăgan (86) a dat lovitura decisivă, pentru o victorie ce demostrează supremaţia Sebeşului în acest sezon!!!

Formaţia pregătită de Mihai Manea şi Doru Oancea are maximum de puncte, după această etapă,  iar nou-promovata a suferit prima înfrângere stagională.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.