sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Echipa de juniori de la LPS „Florin Fleșeriu” din Sebeș s-a clasat pe locul IV, la turneul internațional de fotbal de la Bruntal – Cehia

Echipa de juniori de la LPS „Florin Fleșeriu” din Sebeș s-a clasat pe locul IV, la turneul internațional de fotbal de la Bruntal – Cehia

Publicat în 06.12.2018 la ora 16:00
   

Participând pentru al patrulea an consecutiv, echipa de juniori a LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, pregătită de profesorul Doru Ioan Oancea s-a clasat pe locul al IV-lea la un puternic turneu internațional desfășurat în Cehia, la Bruntal, la care au participat 10 formații din cinci țări, respectiv Olimpia Bruntal, SFK Opava, SK Batov 1930 Otrokovice SSK Bilovec (Cehia), MSK Skalika, MSO Sturovo, NITRA (Slovacia), LIEPAJA Plunge (Lituania), MKS Pogon Prudnik (Polonia), LPS ”Florin Fleșeriu” Sebeș (România).

Turneul, aflat la a 23-a ediție, este dedicat fotbaliștilor născuți în anul 2006 și tineri, derulându-se în primul weekend din luna decembrie. A fost un turneu foarte puternic, cu 10 echipe din 5 țări. Echipa noastră este la a 4-a participare consecutivă iar locul 4 reușit acum a fost cel mai bun din toate participările. Jocul este diferit față de ceea ce se practică la noi, jucându-se cu mantinela, repede, pe forță, agresivitate. Una peste alta, copiii au evoluat foarte bine, făcând jocuri foarte bune, chiar spectaculoase, toată lumea felicitându-ne pentru jocul prestat și consider că am făcut cinste cu brio fotbalului românesc. Vreau să  mulțumesc tuturor, în primul rând Primăriei Municipiului Sebeș, conducerii Liceului cu Program Sportiv ”Florin Fleșeriu” Sebeș și copiilor care au demonstrat că și românii au spirit de învingători și luptători, și s-au bucurat de fotbal în aceste 3 zile. Pe această cale le urez tuturor «Sărbători Fericite»”, este mesajul transmis de antrenorul Doru Ioan Oancea.

Competiția se dispută într-o sală de 40 metri lungime și 20 metri lățime, cu o minge de fotbal de sală (care nu sare), în echipe de 4+1, două reprize a câte 15 minute, la porți de 3×2 metri, spectacolul fiind dat de faptul că se joacă cu mantinela, mingea fiind mereu în joc. Delegația ce a reprezentat LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost formată din antrenorul Doru Ioan Oancea – profesor antrenor, Anișoara Țăran – medic, împreună cu jucătorii Ianis Herlea, Sebastian Itu, Mihai Marcu, Dumitru Rîpa, Lucian Ghibu, Răzvan Bădilă, Vlad Turean, Cristian Ispas, Robert Cîrcoană, Alexandru Băluțiu și Raul Maier.

Rezultate obținute: *LPS Sebeș – Nitra (Slovacia) 2-4, LPS Sebeș – SSK Bilovec (Cehia) 4-3, LPS Sebeș – MSO Sturovo (Slovacia) 9-2, LPS Sebeș – Olimpia Bruntal (Cehia) 5-0; *semifinale: LPS Sebeș – Plunge (Lituania) 1-3); *finala mică: LPS Sebeș – Nitra (Slovacia) 0-3. La acest turneu internațional, golurile echipei din municipiul Sebeș au fost înscrise de Dumitru Rîpa – 8 goluri, Mihai Marcu– 7 goluri, Sebastian Itu – 5 goluri, Alexandru Băluțiu – două goluri, Răzvan Bădilă și Cristian Ispas – un gol.

H.D.M.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.