sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Monden » E COol, moda eco şi parada eco 2013 la Alba Mall

E COol, moda eco şi parada eco 2013 la Alba Mall

Publicat în 03.04.2013 la ora 22:21

Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba organizează a IV-a ediție a Campaniei ECOol, eveniment care s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicați și prin rezultatele obținute.

Campania ”E COol!” a fost lansată în acest an în toate liceele din întreg județul Alba. Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris va trebui să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.
Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall în data de 04 aprilie 2013. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Skizzo Skillz și Binidetăt Live Band.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile oferită grupurilor situate pe primele 3 locuri. Alte premii acordate: 5 premii pentru cele mai bune costume – alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a proiectului- de asemenea recompensate cu o excursie de două zile ; în plus vor fi realizate 3 portofolii de modă pentru cele mai promiţătoare prezentări.

Agenția Locală a Energiei Alba a lansat direct proiectul în majoritatea liceelor din județul Alba, ceea ce a făcut ca numărul elevilor înscriși în competiție să ajungă la aproximativ 300, reprezentând 30 de grupe din 24 licee din toate cele 11 oraşe ale județului Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 822 ori

E COol, moda eco şi parada eco 2013 la Alba Mall
Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la E COol, moda eco şi parada eco 2013 la Alba Mall

  1. Daria Răspunde

    18.06.2013 la 14:03

    Nu mi se pare ok ca shopurile de haine on-line sau in general sa nu aiba conditiile de livrare pe site-ul lor mi-am luat teapa de vreo doua ori in acest fel, oricum ultima data am cumparat de shop0ul depot96, astia macar m-au anuntat telefonic ca intarzie 1 zi livrarea

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *