sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » După mai multe amânări, nodul rutier Sebeș al Autostrăzi A10 a primit autorizaţie de construcție

După mai multe amânări, nodul rutier Sebeș al Autostrăzi A10 a primit autorizaţie de construcție

Publicat în 16.02.2018 la ora 15:52

Autostrada A10 (Sebeş-Turda) – Lotul I, nodul rutier Sebeș, a primit autorizaţie de construcție, fapt care permite deblocarea lucrărilor în acest loc. 

75 de milioane și 18 luni termen, conform autorizației. În mod normal, la finalul lui 2019 lucrările ar trebui să fie gata. Ministerul Transporturilor a emis vineri, 16 februarie, Autorizaţia de Construire pentru Nodul Sebeş de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda, construit de către firma italiană Impresa Pizzarotti.

Lucrările vizate de acest document sunt evaluate la 75,6 de milioane de lei şi urmează a fi executate într-o perioadă de 18 luni. Contractul pentru proiectarea şi construirea celor 17 kilometri ai primului lot din Autostrada Sebeş – Turda a fost atribuit în 2014 Asocierii Impresa Pizzarotti & C SPA Pomponio Constructii SRL.

Valoarea contractului este de 541,7 milioane de lei, iar termenul iniţial de finalizare a lucrărilor era octombrie 2016.

Din cauză că pe acest lot au fost înregistrate mai multe probleme, precum descoperirea de situri arheologice sau exproprieri rămase nerezolvate, termenul de finalizare a lucrărilor a fost prelungit până la finele anului viitor.

Facebook 

După mai multe amânări, nodul rutier Sebeș al Autostrăzi A10 a primit autorizaţie de construcție
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.