sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » După ce mai mulți cetățeni de pe strada Crișan s-au trezit cu curțile inundate, administrația locală din Sebeș a dispus măsuri imediate pentru remedierea situației

După ce mai mulți cetățeni de pe strada Crișan s-au trezit cu curțile inundate, administrația locală din Sebeș a dispus măsuri imediate pentru remedierea situației

Publicat în 25.01.2019 la ora 14:48

Ploaia căzută în ultimele zile și topirea bruscă a zăpezii au făcut ca unii cetăței de pe strada Crișan să se trezească cu curțile inundate din cauza canalizărilor înfundate datărită lucrărilor de investiții pe care SC Apa CTTA le execută în zonă.

Pentru a remedia  situația angajați din cadrul Direcției de Investiții și a SPAP Sebeș s-au deplasat în zonă și au dispus o serie de măsuri imediate pentru minimalizarea neplăcerilor creeate cetățenilor care locuiesc pe strada Crișan.

Referitor la această problemă conducerea Primăriei Municipiului Sebeș a comunicat următoarele: „Angajați din cadrul Direcției Investiții și a SPAP Sebeș s-au deplasat pe strada Crișan pentru a soluționa, pe cât posibil, neplăcerile pricinuite locuitorilor până la reluarea lucrărilor de invesții de pe această stradă, încercând să facem drumul practicabil. De asemenea s-a solicitat companiei APA CTTA Sebeș să intervină asupra canalizării înfundate la una din proprietăți. În cursul zilei de joi, 24 Ianuarie 2019, s-a transportat și  împrăștiat pietriș, s-a început amenajarea unui șanț care să preia o parte din apele rezultate din precipitațiile abundente din ultima perioadă. Regretăm disconfortul cauzat de evoluția lucrărilor de investiții, însă aceasta este o etapă ce trebuie parcursă pentru a se ajunge la un rezultat final care să asigure condiții decente și pe strada Crișan.”

 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.