sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » După ce au prădat 4 supermarketuri din Sebeș, Cluj şi Turda, trei tineri clujeni au fost prinși la Alba Iulia

După ce au prădat 4 supermarketuri din Sebeș, Cluj şi Turda, trei tineri clujeni au fost prinși la Alba Iulia

Publicat în 01.02.2013 la ora 13:10

Joi 31 ianuarie 2013 la orele21.15 poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui supermarket din Sebeş cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute au furat bunuri din magazin iar autorii au fugit cu un autoturism.

Imediat după sesizare, poliţiştii au luat măsuri pentru prinderea suspecţilor iar la scurt timp, un echipaj al Biroului Rutier Alba Iulia a reuşit să identifice şi să oprească, pe strada Regiment V Vânători din Alba Iulia, autoturismul cu care se deplasau suspecţii.

Potrivit IPJ Alba, aceştia sunt S.I., de 20 de ani, C.M.C., de 29 de ani, şi B.M., de 36 de ani, toţi din Cluj Napoca iar în autoturism au fost găsite bunuri cosmetice şi alimentare în valoare de 2.500 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că cei 3 suspecţi au sustras din magazinul din Sebeş bunuri în valoare de 1.000 de lei iar restul produselor au fost sustrase din alte 3 supermarketuri din Cluj Napoca şi Turda.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar poliţiştii continuă cercetările şi în vederea documentării întregii activităţi a suspecţi.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.